Apartmanok, nyaralók

Miért lehet hasznos számodra egy golfautó, ha kiadó apartmanod, nyaralód van?

Előnyök az apartman kiadóknak:

Megszűnik a távolság: A golfkocsi lehetővé teszi az akadálytalan közlekedést mind az aszfaltozott utakon, mind a füves területeken . Ezáltal ha az apartmanod távolabb esik a parttól vagy nevezetességektől akkor egy golfkocsival ez a hátrányod elolvad és inkább téged fognak választani a bérlők. Te is ezt tennéd nemigaz?

Forró autók: A golfkocsi oldalai teljesen nyitottak és egy autónak csak az 1/3 helyet foglalják el. Nagyon komfortos és hűvös közlekedni vele, sokkal kisebb parkolóhely elég neki. Könnyedén kiszaladhatnak vele boltba, pékségbe, partra, étterembe, igazából bárhová. Nyugodtan kattints az egyes golfkocsik oldalára, tekintsd meg a paramétereket, és válaszd ki a bérlés időpontját, vagy vásárold meg álmaid golfkocsiját!

A bérlők is imádják

Add ajándékba az apartmanhoz: Amikor az emberek bérelnének apartmant és látják, hogy a te apartmanodhoz a bérlés ideje alatt jár egy golfkocsi is, akkor biztosan felcsillan majd a szemük és elkezdenek gondolkodni az ötleten. Te hogy döntenél egy ilyen ajánlat láttán? Nekem tetszene. Be tudod építeni az árát a szállásdíjba. A bérlők biztosan továbbadják majd jó híredet!

Keress vele extra pénzt: A szituáció ugyanaz mint az előbb, de ebben az esetben nam jár automatikusan a foglaláshoz. Látják, hogy van opciósan a szállás mellé bérelhető golfkocsi. Ha ott van az apartman mellett azon bárkinek felcsillanhat a szeme. Az egyheti bérlet mellé akár 50.000Ft-ot is el tudsz kérni érte. Akár a bérlés dupláját visszakeresve. Ha akarod óradíjért is ki tudod adni. Ekkor akár 3X-os megtérülést tudsz elérni.

Hamar megtérül számodra

A mai trendek és a többet adni szemlélet: Az elektromos golfkocsik trendik, környezetbarátak, kicsik, nyitottak, 5-6 ember elfér rajtuk. Egy ilyen szolgáltatást meglátva az emberek oda fognak figyelni rád és jó eséllyel imádni fognak érte. Ez nem egy mindennapi élmény amit a szállásod mellé adhatsz a bérlőknek. Egyre jobban fog terjedni ez a trend. Terveink szerint keresni is fogják a Golfkocsis apartmanokat. Légy az elsők között.

Emellett környezetbarát megoldásnak számítanak, hiszen nincs károsanyag-kibocsátásuk, továbbá nem zavarják sem az embereket, sem a szállodák vendégeit és emelik a hely presztízsét is.

Fussuk át az előnyöket:

- Gyors és olcsó töltés, kb 3 óra és 200 Ft-ból tudod feltölteni.

- A bérlőidnek nem kell gyalog menniük a partig így akár versenyelőnybe kerülhetsz.

- A vendégeid el tudnak vele menni étterembe, strandra fagyizni. Ez cool.

- Emeli az apartmanod színvonalát. Trendi leszel. Növeli a nálad bérlési kedvet.

- Pénzért is kiadhatod, így is extra bevételhez juthatsz!

- Hibamentes japán technológia, karbantartásmentes akku és motor.

- Aparmanod felkerül a hamarosan induló golfcarapartman.hu weboldalra is.

Nézd meg képgalériánkat, hogy milyen az élet egy Golfkocsival:

Itt megnézheted a jelenleg számodra megfelelő és elérhető golfautókat:

YAMAHA G31E, 8 személyes golfkocsi
YAMAHA G31E, 8 személyes golfkocsi

Ha bármi kérdésed van keress minket az alábbi űrlapon.

Név:
Telefonszám:
E-mail cím:
Milyen lehetőség érdekel?
Napi bérlés (nettó 20.000Ft/hó)
Havi bérlés (nettó 200.000Ft/hó)
Éves bérlés (nettó 500.000Ft/év)
Vásárlás (igények alapján)
Tartósbérlet (igények alapján)
Egyéb
Mit üzensz nekünk?
Melléklet: